Artikelen 1 - 6 van 6 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
De echte chocoladeliefhebber kon chocolade al voelen, zien, ruiken en smaken maar sedert 2007 bestaat er ook de mogelijkheid om chocolade te snuiven. Cacaopoeder opsnuiven werd mogelijk gemaakt door d…
Diversen, 14-03-2016
De mirakelbes of wonderbes dankt zijn naam aan de wonderbaarlijke uitoefening die de bes heeft op onze tong. Na het eten van de mirakelbes verandert je smaaksensatie als bij wonder. Zure en bittere co…
Producten, 13-10-2017
Het najaar is ook het pompoenseizoen. Pompoenen zijn dus een herfstgroente. Om die redenen vinden we in de herfst een hele diversiteit aan pompoensoorten, kleuren, vormen en smaken. De pompoen is een…
Diversen, 29-09-2014
De manier van koken op La Réunion of Creoolse gastronomie is het resultaat van een mengeling van verschillende invloeden van andere kooktradities. Madagaskar, Frankrijk en Indië hebben invloed gehad m…
Buitenlands, 10-07-2014
Hopscheuten is een groente dat wordt beschouwd als een culinaire delicatesse en die in een groeiende belangstelling staan. In tegenstelling tot vroeger waar dit voedsel vooral bestemd was voor het gew…
Producten, 30-12-2014
De Vroegmarkt van Brussel wordt beheerd door een vzw opgericht in 1992 door de stad Brussel met de naam Mabru. Dit is de afkorting van de woorden Marché Matinal de Bruxelles. Mabru is dus de naam van…
Producten, 05-10-2017